Må bättre i höstmörkret! (som snart är här)

Inlägget är ett samarbete med Apotek 365.

cbd-olja är en olja som finns hos apoteket. Oljan är ett naturligt läkemedel som sägs ska lindra exempelvis depression och sömnproblem. Självklart är det ingen ”quick fix” utan ger goda resultat med tiden och man bör följa dosen som rekommenderas vilket ser ungefär ut såhär 👇

Börja med 1 droppe första dagen
öka till 1 droppe morgon och kväll dag 2
öka till 2 droppar morgon och kväll dag 3
öka till 3 droppar morgon och kväll dag 4
öka till 4 droppar morgon och kväll dag 5
öka till 4 droppar 3 ggr/dag, dag 6
öka till 5 droppar 3 ggr/dag, dag 7
Osv. (rek max 25 x 3 droppar på en dag)

Så vilka positiva egenskaper har oljan då? som jag nämnde innan så är det en bra olja om man exempelvis lider av depression eller sömnproblem men även för så mycket annat (smärta, oro, inflammation, osv.). Oljan är helt enkelt bra för den allmänna hälsan och ger dig bra balans i kroppen vilket innebär att du allmänt kommer få mer ork och känna att du har mer energi vilket är extra  bra nu när hösten närmar sig och de flesta oftast känner sig lite tröttare än vad vi gör på sommaren vilket inte är så konstigt eftersom det dels börjat bli så himla mörkt ute på kvällarna. Någon som testat denna olja? vad tycker ni om den? kommentera gärna och dela mer er av er erfarenhet. Tips för att ha en bra höst och må lite bättre även fast vädret ändras är super bra både att få och att själv ge. Köp oljan och upplev hur det känns att vara i perfekt balans helt enkelt. Denna olja är därför ett av mina höst tips till er och finns naturligtvis att köpa hos Apotek 365!Ska detta vara det enda som hjälper i höst mörkret kanske du undrar. Nej, såklart behöver du även en mysig serie som skriker höst. Så fram med några orange ljus (det är ju inte höst färgen bara för att), några kuddar + filtar, en kopp med nybryggt kaffe och självklart den ultimata höst serien. Osäker på vilken serie? det är därför jag är här såklart så här kommer några tips.

Stanger things – har ni missat detta underverk så är det verkligen läge att titta ikapp serien nu innan säsong 2 har premiär i Oktober. Detta är visserligen skräck men bjuder också på en sjukt mysig småstads känsla (plus 80-tal) som för mig är vad en höst-serie bör bjuda på.
Heartland – Maxa myset och följ med i en djurvänlig serie där en familjs relation till hästar står i fokus.
Dawsons creek – det här är THE höst-serie för mig. 90-tal, mysig, fokus på vänskap, kärlek och familjerelationer.
Hart of Dixie – små stads-serier är för mig höst och denna ursöta serie är perfekt att skräckkolla under hösten, lovar.
Gilmore girls – har ni följt min blogg ett tag så kan ni nog omöjligt missat min enorma kärlek för GG – årstids serien. Alla årstider uppmärksammas på sett jag aldrig sett i en annan tv-serie förut plus att det såklart är en mysig serie med fokus på en mor och dotter i en småstad.

Vilken serie  är ert bästa hösttips? glöm inte att köpa cbd-oljan, tända några ljus och mys med en tv-serie i höst.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.