Ta en paus från serierna med en film

Inlägget är ett samarbete med Canvasbutik.se

Ibland behövs det en paus från serie tittandet vilket man på bästa sätt gör genom att titta på en film, eller hur? För att maxa det hela så bör man dessutom ta en titt in hos Canvasbutik eftersom de har flera filmrelaterade canvastavlor i sitt utbud. Jag tycker förstås extra mycket om deras Audrey Hepburn tavla som verkligen är hur fin som helst och hur snyggt skulle den dessutom inte vara att ha tavlan i rummet där man kollar på film? Brekast at Tiffany’s feeling behöver väl alla i sina hem, eller är det bara jag? nä, trodde väl inte det. Jag blev förälskad i tavlan så fort som jag såg den och skulle gärna vilja ha den hängandes här hemma. De har förstås en hel del andra tavlor i sitt utbud så som deras coola scarface tavlor. Så här i Joker-tider så är det nog få som hade tackat nej till deras Joker tavla trotts att tavlan inte är från nya joker filmen utan från storfavoriten The Dark Knight. Jag tycker personligen att den ser lite läskig ut samtidigt som den ser riktigt häftig och unik ut.

En annan tavla som är riktigt häftig är såklart deras pulp fiction tavla. Har man haft i tankarna att göra en tavelvägg och kanske vill att alla fall någon av tavlorna ska vara en filmrelaterad tavla så rekommenderar jag er verkligen att klicka er in hos canvasbutik och tittar närmare på deras fina canvastavlor. Såklart har de också många andra tavlor i sitt utbud än filmrelaterade sådana, bara att kolla in deras utbud så lär det garanterat finnas något som passar alla. När man valt vilken tavla man vill ha så kan man samtidigt välja en ram till, smidigt och bra. Alla tavlor finns dessutom i flera olika storlekar vilket är bra för även om det är snyggt med en riktigt stor tavla så beror det ju på hur man bor. I vissa hem kan det helt enkelt vara snyggare med en lite mindre tavla.

Beställer man sina tavlor från Canvasbutik så bör man förvänta sin snabb leverans. Vill man ha en riktig personlig tavla så går det dessutom att fixa genom att man laddar upp en bild under kategorin ’gör din egen’. Man kan då välja om man vill att det ska bli en canvastavla, ljuddämpande tavla eller en vanlig hederlig poster.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.