study study study

Inlägget är ett samarbetet med hpguiden.se

Är ni hemma just nu så är det bättre läge än någonsin att börja plugga ordentligt inför högskoleprovet. Högskoleprovet nu under våren (4 april) ställdes som ni kanske har koll på in så nästa provtillfälle blir därför inte fören i Oktober. Det som är bra med det hela är såklart att det gör att man har god tid på sig att verkligen öva på alla delarna inför provet.

Har ni skrivit högskoleprovet någon gång? Jag har gjort det en gång och tyckte det var rätt svårt då det var så mycket matte men det var också några år sedan så vet inte om jag kanske skulle tycka att det skulle kännas lite smidigare om jag gjorde det idag, alla fall om jag faktiskt pluggade lite inför provet. Jag har funderat på om jag verkligen behöver göra högskoleprovet igen eftersom min plan ändå är att söka en konstnärlig-utbildning och ens merit spelar mycket mindre roll då. Det jag dock har insett är att det finns massa kurser som är bra att läsa på högskola även om man sedan väljer en konstnärlig-utbildning så som teatervetenskap, filmvetenskap, musikvetenskap och konstvetenskap. Sedan också om man senare själv vill undervisa så finns det flera olika program att söka till bl.a. pedagog i kulturskolan.

För många utbildningar idag så krävs det att man antingen har höga betyg eller får höga poäng när man gör högskoleprovet. För att klara högskoleprovet krävs det att man pluggar inför provet och det är just därför som ni verkligen borde pröva hpguiden, för att öva inför nästa högskoleprov! Så vad är egentligen hpguiden? Jo, det är en onlineutbildning som fokuserar just på att man ska klara alla delarna på högskoleprovet. Det går att pröva tjänsten helt gratis men det finns också ett VIP-alternativ vilket är ett bra alternativ för den som vill komma in på en utbildning där konkurrensen är hög. Som VIP-medlem får man inte bara öva på uppgifter och bra genomgångar utan även personlig coachning.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.