Soffor för bästa filmmyset!

Inlägget är ett samarbete med Nordiskarum.se

Som jag nämnt tidigare så tycker jag att December är den absolut bästa filmmånaden där jag vanligtvis brukar titta mycket mer film än resten av året. Jag känner dock inte att jag riktigt kommit in i någon bra filmperiod än även fast vi är en bit inne i December redan. Känns som serier är roligare just nu men det vore mysigt att titta på lite film också. Kanske att det blir enklare att njuta av film när skolan slutar, Januari kanske blir min filmånad istället för December. Har ni någon månad där ni tittar extra mycket på film? eller kanske någon månad där ni läser mycket böcker?

För att ha det absolut bästa filmmyset så behövs det såklart en skön soffa och funderar ni på att köpa en ny soffa så vill jag verkligen rekommendera er att besöka nordiska rum för deras soffor är nämligen helt och hållet magiska. Vi vet ju att soffan är en möbel där det bör spenderas riktigt mycket med tid, kanske speciellt för oss som tycker om att titta mycket på film och serier för det är ju dels tillsammans med soffan som man skapar det där ultimata filmmyset. Hos Nordiska rum finns det alla fall ett riktigt fint utbud av favorit möbeln. De har riktigt sköna soffor till riktigt bra priser. Vore så mysigt med en stor soffa (vilket finns hos nordiska rum) men jag bor ju bara inneboende i mitt rum atm så kan inte direkt maxa det just nu. Däremot skulle en fin liten mindre soffa vara perfekt.

Hur fin är inte denna?

Har ni som mig funderat på att köpa den ultimata soffan till filmmyset men kanske inte hittat den perfekta soffan än så rekommenderar jag er varmt att besöka nordiska rum. Förutom soffor så har de förresten massa annat bra så som sängar, lampor och bord. Titta in deras fina utbud !!!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.