Serier som slutar med en flytt

I betalt annonssammarbete med AE Nettoflytt AB!

Har ni tänkt på att många serier slutar med att karaktärerna som vi fått följa under flera års tid flyttar? Det är nästan som att samtidigt som vi såklart är tvugna att säga hejdå så gör dem det också. De säger hejdå och tar en ny riktning i sina liv, startar ett helt nytt kapitel helt enkelt. Har ni någon favorit flytt från en tv-serie? Jag har några men de 3 seriena jag verkligen automatiskt tänker på när det pratas om att flytta är följande 

Boy meets world: Serien slutar med att Cory, Topanga, Shawn och Eric flyttar från Philadelphia till New york. Det är sedan även i New york som spin-offen girl meets world (som följer C & T’s dotter) utspelar sig. 
The Fosters: I slutet av The Fosters så säljer Stef och Lena deras hus. I spin-offen ’good trouble’ som främst följer Callie och Mariana så bor de kvar i San Francisco men i ett annat område på grund av Lenas jobb. Callie, Mariana, Brandon & Jude bor däremot i LA. 
The OC: I stort sätt slutar serien med att alla lämnar Newport för att börja med nya kapitel i sina liv. Kirsten och Sandy flyttar till Berkley efter att de har köpt samma hus som de bodde i tillsammans innan de flyttade till Newport. 

Att själv flytta är också som att ta ett nytt kapitel i sitt liv. Har ni planer på att flytta så vill jag verkligen rekommendera er att ta kontakt med AE nettoflytt AB. Alla fall om ni bor i Skåne eftersom det är där nettoflytt ligger beläget flyttfirma Skåne. Så vilka är Nettoflytt? De är en flyttfirma i Skåne som funnits sedan 1989. De hjälper till med det mesta inför att man ska flytta för både privatpersoner och företag. I deras tjänster ingår bland annat: 

Flytthjälp: De hjälper till så att flytten ska gå till så smidigt som möjligt eftersom det faktiskt är sjukt jobbigt att flytta! 
Packning: Att packa är många gånger svårare än vad man kan tro att det ska vara så varför inte ta hjälp? Ibland kan det vara nödvändigt. 
Flyttstäd: Det krävs så mycket mer noggrannhet när man städar inför en flytt än en vanlig städning så varför inte få det bästa resultatet?
Frakt & bud: förutom att hjälp till med flytten så erbjuder AE Nettoflytt AB även frakt och bud, hur bra? 
Företagsflytt: det är inte bara privatpersoner som kan få hjälp med flytten utan även företag. Få hjälp med att flytta, packa och så mycket mer. 

För mer information är det naturligtvis bara att checka in deras hemsida! 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.