Serier i offline-läge

Inlägget är ett samarbete med phonehero.se

bild från unsplash

Det har varit möjligt att titta på serier och filmer i offline-läge ett tag nu och jag tycker att det är så himla smidigt att den funktionen finns på de flesta stremintjänsterna idag. Det kan ibland vara super härligt att koppla upp sig till en tv eller bara titta genom datorn också givetvis men att ha laddat ner serier till offline-läge när man exempelvis sitter på bussen eller tunnelbanan är ganska så skönt får jag påstå och något som jag alla fall kommer fortsätta med framöver. Det är också smart om man ska iväg någonstans där det kanske inte finns så bra internetuppkoppling. För mig personligen så blir det mest serier då det är det jag för det mesta föredrar att titta på.

Brukar ni titta på serier i offline-läge?

För att kunna få ut den bästa upplevelsen så är det såklart viktigt att telefonen är hel men det är ju tyvärr lätt hänt att glaset på ens iphone kan gå sönder vilket såklart inte är så kul när man väl vill titta på en film eller serie men det går givetvis att lösa så att ens iphone snabbt ska kunna fungera som vanligt igen. Genom att kontakta PhoneHero så kan man få sin skärm lagad på nolltid, oftast tar det max en halvtimme att laga ett trasigt glas. Börjar ens batteri bli dåligt så kan de även hjälpa till med att byta ut batteriet vilket såklart också kommer göra att ens film eller serie upplevelse kommer kännas något mer behaglig då det såklart inte kommer vara nödvändigt att ladda mobilen lika ofta. Förutom att få sin iphone lagad så kan de också hjälpa till om man behöver laga sin ipad eller om man har en mobil från antingen samsung eller Huawei. De har verkstäder i Stockholm, Göteborg och Malmö. Behov av att laga iphone? Then you know what to do. Titta in deras hemsida för mer info!

You may also like

2 kommentarer

  1. Har faktiskt aldrig tittat på serier i offline läge ännu men en superbra funktion.
    Måste lämna in min telefon en unge kickade telefonen ner i marken på Disneyland så skärmen sprack, såklart oå min födelsedag så grattis till mig haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.