Rephone; hur hittar ni ny musik?

Inlägget är ett samarbete med rePhone

Jag konstaterade rätt nyligen att nästan alla band och artister jag tycker om att lyssna på har jag upptäck genom olika tv-serier och filmer. Hur bruka ni hitta ny musik? och hur brukar ni lyssna på musik? Jag lyssnar i stort sätt bara genom mobilen med hörlurar.

Behöver ni en ny telefon men föredrar kanske att köpa en mobil som inte kostar en hel förmögenhet (vem gör inte liksom?) så tycker jag verkligen att ni borde checka in rePhone. De erbjuder sina kunder att köpa begagnade mobiltelefoner men som givetvis fortfarande består av hög kvalité. Det är i stort sätt som att köpa en helt ny mobil men för en lite billigare peng samtidigt som det är bättre för miljön, win win. Givetvis kan man känna sig trygg när man köpet sin mobil hos rePhone på samma sätt som när man köper en ny mobil någon annanstans ifrån, skillnaden är bara att det är ett mer klimatsmart val samtidigt som det såklart är lite billigare vilket är bra eftersom såklart alla ska kunna ha råd med en bra mobil oavsett vilken ekonomi man har. Deras utbud är dessutom stort och det finns både Iphone och Samsung så att man helt enkelt ska kunna välja det man föredrar. Deras mobiler finns i 3 olika skick och kan därför variera lite i pris:

Nyskick: detta innebär att mobilen i stort sätt är helt ny och kommer där med kännas som att den kommer direkt från fabriken så som när man köper en helt ny mobil. Skillnaden är i stort sätt bara att man inte behöver betala lika mycket.
Utmärkt skick: mobiltelefonen är använd men det är för det mesta inget som syns utan mobilen kommer kännas som ny.
Bra skick: mobilen är använd men består fortfarande av hög kvalité och kan möjligtvis ha någon repa på baksidan men naturligtvis inga sprickor.

För mer info klicka er in på deras hemsida!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.