presenttips till killar

inlägget är ett samarbete med presenttipspojkvän.se

Jag är en person som antingen börjar planera julklappar redan i Oktober eller så köper jag allt dagen innan julafton. Något mellanläge existerar inte i mitt huvud. Jag föredrar dock att vara i tid, har kanske å göra med att jag är en sådan extrem tidspessiminst. Jag är alltid i tid eller nä där ljög jag, jag är alltid alldeles för tidig för jag tror att jag ska irra bort mig men det gör jag såklart väldigt sällan. ANYWAY, presenter var det jag vill diskutera idag och inte att jag aldrig är sen. Nu är det som ni vet Oktober så jag börjar på riktigt redan bli sugen på att alla fall börja planera in vad jag ska köpa för julklappar i år. Bara jag som tycker det är så himla svårt att köpa presenter till killar? Tur att de är mer tjejer i min familj, haha. Till min lättnad så finns den så bra hemsidan presenttipspojkvän.se till min hjälp.

Här kommer några tips som de erbjuder som jag tyckte lät så bra …

*Skrivarkurs – de erbjuder mängder olika skrivarkurser = finns det någon bättre present ever? nej. Det finns bland annat en kurs som är inriktad på att skiva dramatik alltså för scen. Sedan såklart massa kurser för alla som är sugna på att skriva en bok. MEN OCKSÅ EN KURS FÖR ATT LÄRA SIG SKRIVA FILMMANUS!!! Ja, det är sant.
*Upplev en natt  i en kolarkoja – Tips för alla som älskar naturen.
* Språkkurs – Det finns massa olika kurser – språk, nivåer = välj och vraka.
* Massage för två – Köpa en present men också behålla den? ja men typ så. Massage är mycket bra efter alla dessa långa filmkvällar, eller hur?
*Bli en mad man för en dag – Har ni en pappa, bror, pojkvän eller annan man i er närhet som älskar Whisky? bjud då på en Whiskeykryssning – provsmaka massa olika sorter samtidigt som allt äger rum på en kryssning.

You may also like

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.