om döden

Inlägget är ett samarbete med Lavendla

Levendla är en begravningsbyrå i Hägersten inte lik någon annan begravningsbyrå utan sticker verkligen ut i mängden så vad är det som gör deras begravningsbyrå så pass speciell då? jo, de är för att de verkligen bryr sig och är där som en hjälpande hans genom hela processen när någon närstående till en har dött. Har man precis förlorat någon som stått en nära så är det nämligen inte konstigt om det också blir den värsta perioden i ens liv. Hela processen med att ta tag i en begravning då kan såklart kännas riktigt tuff men anlitar man Levendla som begravningsbyrå så kommer alla fall själva begravningen kännas betydligt smidigare. Deras jobb är helt enkelt att försöka göra det svåra lite enklare och hjälper en därför att planera begravningen. För att få bästa möjliga hjälpen så är det såklart smart att boka in ett möte men det går också att ha mötet via telefon eller så kan man använda deras planeringsverktyg som finns på hemsidan. Bra att veta om är också att man alltid kan få stöd av personlig rådgivare. Få det lite enklare i en tuff period helt enkelt. De som jobbar på Levendla har dessutom lång erfarenhet av sitt arbete och kan därför garantera att hela processen ska gå till så smidigt som möjligt. För mer information så behöver ni bara klicka in er på deras hemsida.

Vilken är er favorit serie om döden?

Det finns egentligen ganska många serier där döden på ett eller annat sätt spelar en väldigt central roll, har ni någon favorit? Mina tre favoriter är nog:

Dead like me känns som en galet underskattad serie vilket jag tycker är så synd för den är väldigt bra. Serien gick under 2 säsonger och följer karaktären Georgia efter att hon varit med om en olycka och dött. Efter hennes död så blir hennes uppdrag att ta andras liv då hon nu är en dödsängel.

Six feet under är en väldigt välgjord serie som verkligen sticker ut ur mängden. Serien följer en familj som består av 3 vuxna syskon + deras mamma. Familjen jobbar tillsammans på deras familjeägda begravningsbyrå. Serien tar dessutom fart efter att deras pappa precis har dött så döden är verkligen det stora fokuset under samtliga avsnitt. Serien fick 5 säsonger.

The leftovers är en av mina stora favoriter när det kommer till serier. Serien handlar om att 2% av jordens befolkning plötsligt försvunnit och man får följa några karaktärer i en stad tre år senare. Serien har 3 säsonger och har en väldigt biblisk underton, helt genialisk!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.