När sommaren är över

Inlägget är ett samarbete med polhus.se

Hösten närmar sig eller är den redan här? Kallare ute börjar det bli redan alla fall. En kopp te i handen och en filt över sig medans en serie spelas upp på tv’n. Perfekt kombination. Det sköna med hösten är helt klart att serierna börjar komma tillbaka.

Vilken serie ser ni mest framemot att ska komma tillbaka i höst?

I mitt fall är det självfallet min absoluta favoritserie Shameless men även Bojack, HTGAWM och Blank. Längtar förresten så mycket efter att skriva inlägg med höstema typ bästa thankgving avansitten. 

Förutom serier så känns hösten också som den där årstiden då det är perfekt med hemmaspa. På hemmaspa a’la Frökentv så ingår det förstås att titta på serier också men inte bara. Okay? Okay! De känns som att under se senaste åren har fler och fler börjar inskaffa badtunna vilket väl är det ultimata för ett eget hemmaspa. Har ni prövat badtunna på vintern någon gång? Kan meddela att det är himmelskt. 

Hos Polhus finns det massa bra erbjudanden för just badtunnor. Bor ni i hus då borde ni verkligen checka in deras hemsida. Finns inger mysigare än att värma sig i en tunna på vintern när det är mörkt ute och kallt i luften. Just nu har de en fin Kampanj på deras badtunna 👉🏻 Vedeldad Badtunna Deluxe. Den ser jättemysig ut. Uppvärmingen tar dessutom bara två timmar och dessutom är tunnan rätt stor så att många ska få plats. ☃️🛁 Faktiskt är det så att det är ett måste att gå in för att titta in hur mysig den är så in på polhus med er.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.