När en serie får mig att vilja städa

Inlägget är ett samarbete med RobotExperten.se

För mig har det alltid funnits någon slags fascination när det kommer till robotdammsugare. Jag tror att det någonstans har att göra med jag i stort sett vet om deras existens för att de har varit en central punkt i något avsnitt i flera tv-serier jag följer. Vilket kanske låter lite konstigt, hur kul är en dammsugare egentligen? jag vet inte men tydligen tillräckligt kul för att jag ska få en fascination av dem och faktiskt vilja skriva det här inlägget. Mitt absolut tydligaste serie-minne (& antagligen anledningen till det hela) är scenen här under ifrån Gilmore girls. Robotdammsugaren är med i 30 sekunder i ett avsnitt i femte säsongen, sedan aldrig mer vad jag vill minnas men scenen liksom fastnade hos mig så starkt ändå.

Gilmore girls är ju ändå en serie som påverkat mig mycket så visst har jag varit sugen på att köpa en själv många gånger men jag har inte haft någon aning om vilken som är bra och om den verkligen är lika bra som en vanlig dammsugare. Som med det mesta så går funktionerna dock fram så nu finns det många robotdammsugare som är hur bra som helst. Hos robotexperten.se finns såklart de allra bästa och i flera olika märken efter allas önskemål alltså. Jag har främst hört väldigt gott om irobot roomba robotdammsugare som ska både vara otroligt bra (effektiv hjälp med städningen och de flesta är dessutom också tysta) men är också riktigt fina och finns naturligtvis i olika färger.

Har ni testat en robot dammsugare någon gång?

Har ni som mig inte gjort det trotts suget så måste ni genast in på robotexperten’s hemsida för att titta in utbudet och läsa er till vilken ni gillar bäst. Sen då? jo, sen ska ni såklart göra som mig och införskaffa husroboten hos Robotexperten.se!

You may also like

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.