Mysigt te + bok

Inlägget är ett samarbete med Téamo 

Jag fick nyligen hem en box med te från Téamo  som innehöll tre olika teer – lummig regnskog (grönt), Transatlantisk fruktkompott (svart) och blomstrande skogsglänta (svart, lukta så gott så man vill gråta lite). Perfekt att ha lite extra te nu när det fortfarande är så löjligt kallt utomhus. Så jag har druckit massa te och läst böcker nu senaste veckan vilket varit så mysigt. Deras teer är verkligen jättegoda! Man känner verkligen att det är skillnad på dessa teer i jämförelse mot när man köper ett te som är billigt så kommer aldrig kunna göra det igen. Vill ni smaka deras teer så kan ni
köpa te på deras hemsida och jag skulle då rekommendera deras te prenumeration som ni just nu får rabatt på om ni anger koden frokentv i kassan. Sedan erbjuder de även att man kan köpa olika presentboxar om man vill ge bort ett te som är riktigt gott, rekommenderar det, osv. för såå himla gott!

Deras prenumeration går till som så att man får hem en box med tre olika teer varje månad. Varje månad är det olika smaker Vilket är perfekt om man älskar te och vill prova lite nya smaker. Kostar 199kr i månaden. Köper man ett te separat så kostar det mellan 69 – 99 kr /styck så är relativt billigt att istället få hem tre teer varje månad. Kom ihåg att ange koden frokentv för att få rabatt, det blir då 10% rabatt för alla som anger koden. Nu ska jag fortsätta dricka te och läsa min bok!

You may also like

4 kommentarer

    1. What, te som är så mysigt! Du får hitta något annat som är nästan lika mysigt istället då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.