Mysiga inredningsprogram!

Inlägget är ett samarbete med barahandtag.se

Nu vid sjukdagarna så vill jag helst titta på enkla tv-serier och program. Jag vill inte se något avancerat där man måste tänka massor för att hänga med i svängarna och då är det så härligt med alla mysiga program som finns att titta på. Så smidigt när nästan allt går att streama nu för tiden också så man behöver nästan aldrig ha koll på tv-tiderna. Extra mysigt att titta på tycker jag att inredningsprogramen är.

Har ni något favorit inrednings program?

Jag tycker väldigt mycket om Anders Öfvergård så har alltid tyckt om Arga snickaren. Nu är han ju dessutom igång med ett helt nytt inredningsprogram som heter Anders knackar på. Där besöker han olika svenska kända personers hem, lär känna dem samtidigt som han hjälper dem med vad som behövs fixas i hemmet. Annars tyckte jag mest om svt’s inredningsprogram som bla. husdrömmar och Vem bor här.

Blir ni inspirerade av inrednings programmen så vill jag verkligen tipsa er att checka in Brahandtag som naturligtvis är en inredningsbutik online. Deras vision är att leverera bra produkter samt att vi som kunder ska få bra service vilket innebär bla. att varorna inte bara är bra utan att leveranstiden dessutom är väldigt snabb. De sägs att deras kvalité på produkterna ligger på en något högre nivå än vad vi vanligtvis är vana vid vilket låter hur bra som helst. Bland annat så har de väldigt fina handtag och knoppar till lådor och skåp vilket är en viktig inrednings detalj för att få till det där lilla extra. Som ni kanske redan vet så har läder, mässing och koppar varit en populär inrednings detalj i många hem här i Sverige under de senaste åren och det är enkelt att förstå varför. Hos Brahandtag har de ett stort utbud av bla.  läder, mässing och koppar. Deras hemsida är ett stort tips helt enkelt för alla som tycker om att inreda deras hem snyggt.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.