Mysiga inredningsprogram

Inlägget är ett betalt samarbete med Trendcarpet

Det finns en hel del inrednings program båda på tv men också många original produktioner av olika streming tjänster. Jag kan tycka att det är precis lagom underhållning att titta på en kväll efter att man kommit hem från skolan eller jobbet när man inte direkt orkar titta på en super komplicerad film eller läsa en bok. Många gånger kan det vara skönt med något simpelt och mysigt att vila ögonen på. Så här kommer några tips på inredningsprogram som jag gillar, har ni någon favorit?

Trädgårdstider (svt) är nog mitt favoritprogram när det kommer till just inredning just för att det inte riktigt känns som ett inredningsprogram för att det inte heller riktigt är ett inredningsprogram utan mer än blandning av flera olika program. I programmet får man en hel del trädgårdstips (vilket jag egentligen har 0% nytta av) men också tips på inredning samt massa recept på god mat. Väldigt mysigt program som jag under de senaste åren verkligen har börjat gilla mer och mer.

Grand design Sverige (tv4) är ett program som jag personligen inte skulle ha råd att medverka i eftersom programmet följer några riktiga husentusiaster som har som mål att bygga sina drömhus. Det gör dem tillsammans med den svensk-brittiska arkitekturkritikern Mark Isitt. De drömmer heller inte om speciellt små hus. Det roligaste är såklart att se resultatet av hela bygget.

Husdrömmar är ett mysigt och lättsamt inredningsprogram om folk som försöker förverkliga sina husdrömmar. För det mesta lite mer jordnära än grand design vilket väl egentligen är vad jag föredrar.

För att kunna inreda sitt egna hem riktigt snyggt behövs det oftast en fin matta att prydda golvet med. Trendcarpet har ett stort sortiment med snygga mattor för ett riktigt bra pris och dessutom består mattorna av hög kvalité. Deras filosofi är nämligen att kunna ge sina kunder mattor som består av hög kvalité till ett bra pris så det är exakt vad dem gör. De har många olika sorters mattor så att någon matta ska kunna falla alla i smaken kort och gott. Alla mattor är gjorda av duktiga designers som kan allt om matt-trenderna och därför kan man naturligtvis vänta sig stilfulla mattor. Eftersom utbudet är så pass stort så finns det många mattor att välja mellan så att det ska kunna passa allas heminredning oavsett hur ens inredning ser ut för övrigt. Hos Trendcarpet kan man handla tryggt och säkert och dessutom alltid förvänta sig den bästa möjliga servicen och riktigt snabb leverans så som det alltid borde vara. Mer information finns på deras hemsida.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.