Manliga tv-karaktärer med snygg klädstil

Inlägget är ett samarbete med Glamazon.

Jag skriver ibland om kvinnliga karaktärer och deras klädstil men väldigt sällan om männen. Varför jag gör detta är dels för att tjejerna överlag klär sig snyggare  (just deal with it) men också för att det är mer relterbart för mig att oftare skriva om just kläder som tjejer bär. Jag kan ofta tipsa om något för att jag själv vill ha det vilket är rimligt i en så liten utsträckning bland killkläder men idag tänkte jag med det här inlägget uppmärksamma några manliga karaktärer jag tycker har snygg klädstil. Vilken manlig tv-karaktär tycker ni har snygg stil?

Charlie Dattolo från Girls

Jonas vasquez från Skam

Tristan Milligan från Degrassi

Lip Gallagher från Shameless

Jag vill samtidigt som detta tipsa om att Bulldog Oil Control som finns hos Glamazon. Det är en ny hudvård-serie som främst riktar sig till män med fet och glansig hud. För att en gång för alla ta tag i problemen i T-zonen (vilket innebär näsa, panna & haka) så har nu alltså bulldog en ny och såklart riktigt bra serie inom hudvård där dem lanserat fem nya Oil Control-produkter. Produkterna är speciellt framtagna för att minska glansen samtidigt som huden inte heller ska bli torr.

Serien innehåller som sagt fem helt nya produkter vilket är dessa.
Oil Control Moisturiser – en oljebalanserande fuktighetskräm som motverkar fet och glansig hud. Effekten håller i upp till 6 timmar & återställer helt enkelt fuktbalansen i huden.
Oil Control Face Wash – en antibakteriell ansiktstvätt som rengör på djupet.
Oil Control Face Scrub – en djuprengörande ansiktsskrubb som hjälper att ta bort döda hudceller.
Oil Control Face MaskAntibakteriell ansiktsmask och vem älskar inte masker liks0m?
Oil Control Blemish Targeter – en mild antibakteriell gel som lugnar din hud.
En väldigt bra hud-serie helt enkelt så Köp Bulldog Oil Control hos Glamazon!

You may also like

6 kommentarer

  1. Älskar Lip<3! Ja men inte jättemånga 😀 haha. Jonah hill är min största, stör ihjäl mig. Har du?

   1. Haha, Jonah Hill av alla 😀 Okej, han e iofs på min lista också fast ganska långt ner, men kan hålla med om honom faktiskt. Ehh, well, jaa, GANSKA många, lol 😀
    Bl.a.:
    Kiera Knightly, Owen Wilson (!!!), Adam Sandler, Diane Keaton, Malin Åkerman, Melissa McCartney, Matthew McConaughey (!!!), Scarlett Johanson… och några fler!

    Sen finns det många som är min favoriter, går ju inte att bara ha EN favorit! Men några av mina favoriter är bla: Julia Roberts, Hugh Grant, Tom Hanks, Meryl Streep… och MÅNGA många fler! =)

    1. Matthew McConaughey? noo why, hahah. Ingen koll på honom privat visserligen men gillar honom som skådis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.