Klä dig som: nyårs special

Inlägget är ett samarbete med modegallerian.se

Med julafton imorgon och antagligen alla julklappar redan köpta så är det dags att snart dra sig vidare och tänka på framtiden igen. För om en vecka är det nämligen nyår och en nyårs-klänning bör såklart inhandlas för att fira in året på bästa sett. Det här inlägget är en nyårs special tillsammans med mig, tv-serie karaktärerna (de som firar nyår) och såklart modegallerian.se. Är ni inte bekanta med modegallerian så är det en hemsida med inriktning på mode. På hemsidan samlas produkter från flera välkända varumärken och butiker. I stället för att leta dig runt på olika hemsidor för att hitta de perfekt plaggen kan du nu alltså bara använda dig att ett ställe, allt för smidigheten. Samtliga plagg och assessorer i det här inlägget finns såklart att hitta hos dem. Detta inlägg är alltså ett ”klä dig som en karaktär” i nyårs tema.

Serena van der Woodsen

Guldklänning/ ArmbandHalsband/ Skor

Marissa Cooper

Klänning/ Halsband/ Armband/ skor

Vill du också hitta den perfekta nyårs outfiten? då är mitt tips till er alla såklart att klicka er in hos modegallerian. Samtliga plagg i det här inlägget och så mycket mer finns hos dem. Som jag nämnde innan så samlas produkter från flera välkända varumärken och butiker på deras hemsida. De är som en sökmotor som ska göra shoppingen enklare. Mycket smidigare än att leta sig runt i evigheter på massa olika hemsidor när det finns en som samlar allt snyggt på samma ställe. Varför krångla till det när det kan vara enkelt. Deras vision är att vara Sveriges största modegalleria online.

Riley Matthews

Klänning/ Skor/ Ringar/ Armband

Blair Waldorf

Klänning/ skor/ örhängen/ Ring

Vem tycker ni är finast? Har ni inspirerats av en tv-karaktär inför nyår någon gång? själv tycker jag att Svart, silver och guld är de ultimata nyårs färgerna vilket också blev färgarena här. Av dessa gillar jag Blair’s klänning allra mest. Vill ni också hitta de perfekta plaggen till nyår så borde ni såklart checka in modegallerian.se och inspireras. Hoppas ni får en fin jul imorgon (själv kommer jag fira 3 dagars) och sedan ett fint nyår nästa vecka. Snart 2018!

You may also like

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.