katt

inlägget är ett betalt samarbete med kattförsakring.se

Hoppas alla har haft en bra jul. Hur sjukt är det inte att det snart är ett helt nytt år? Tror inte jag någonsin har varit med om ett år som gått snabbare än 2020. Jag har mest jobbat, haft praktik och pluggat så allt har flutit på rätt så bra för min del. Hur har 2020 varit för er?! och vad hoppas ni inför 2021? Jag har höga förläningar inför 2021 dels mycket privat men också en hel del när det kommer till nya serier, böcker & filmer.

En negativ aspekt för mig under 2020 är att jag har varit tvungen att vara ifrån Sally så mycket. Hoppas det förbättras under 2021 men jag tror det. Som kattägare är det viktigt att vara rädd om sin katt och skaffa en kattförsäkring. Sally försäkrades faktiskt förra året (2019) och det är så skönt att veta att hon är försäkrad i fall hon skulle vara med om en olycka eller bli sjuk. De flesta katter kommer nämligen under sin livstid behöva besöka veterinären och är katten då inte försäkrad så kan besöket tyvärr bli väldigt dyrt. Att katten behöver försäkras kan kanske anses som en självklarhet i sig men problem kan ändå uppstå när det kommer till att hitta rätt försäkring. Detta eftersom det finns så många olika kattförsäkringar idag och det kan vara svårt att veta vilken försäkring som är bäst för katten om man nu inte skulle ha försäkrat katten massa gånger tidigare. Vilket alla fall jag inte hade gjort innan.

Behöver man hjälp med att hitta en bra försäkring så är ett smart tips att besöka Kattförsakring.se vilket i kort är en super bra guide för alla kattägare så att det ska bli enklare att hitta den försäkringen som passar just din katt. Vad de olika försäkringarna erbjuder kan nämligen skilja sig ifrån varandra eftersom varje katt såklart är unik.

Hur viktigt är det då att försäkra sin katt? och är det ett måste? Att ha sin katt försäkrad en stor trygghet i fall något skulle hända. Om ens katt blir sjuk så kommer veterinärbesöken garanterat att bli dyra men är katten försäkrad så kommer man bara vara tvungen att betala självrisken vilket gör hela besöket betydligt billigare än vad det annars skulle vara. Exempel på populära kattförsäkringar är bland annat Manypets, moderna och svedea. För mer information klicka er in på kattförsäkring’s hemsida.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.