tv-serier som kan de här med stil + skönhetstips

Inlägget är ett samarbete med Glamazon.

Vilka serier tycker ni sticker ut stilmässigt? där i stort sett alla karaktärer har bra klädsmak. Mina 5 favorit serier stilmässigt är dessa 👇

Pretty little liars – har karaktärerna i PLL haft en dålig kläddag ever? I think not. En serie där samtliga karaktärer har en snygg stil både killarna och tjejerna även fast tjejerna får mycket mer uppmärksamhet för detta men så är det nog oftast överlag.
Hart of Dixie – Zoe är min nummer ett överhuvudtaget när det kommer till stilikoner i tv-serier men hon är långt ifrån den enda i serien som faktiskt har snygg stil.
Mad men – 60-tal med välklädda män och otroligt vackra kvinnor!
Gossip girl – Jag skulle kunna tänkta mig att ärva hela Blair’s garderob nu på en gång men övriga karaktärer kan de där med stil de också.
Girls – personligen tycker jag Jessa har överlägset bäst klädstil i serien men alla har liksom it på sina egna sett.

På tal om stilar (& skönhet) så vill jag verkligen rekommendera er att besöka Glamazon, en skönhetsbutik online med massa skönhets produkter inom bla. Hudvård, hårvård & kroppsvård. Eftersom de har ett väldigt stort utbud så finns det verkligen något för alla smaker vilket är hur bra som helst såklart. Jag vill varmt rekommendera deras ansiktsmask Malin+Goetz Clarifying Clay Mask som är en djuprengörande och exfolierande ansiktsmask som minimerar porer och renar huden. Är ni sugen på andra super bra produkter så finns det även inom samma märke några favoriter är dessa…

Malin+goetz moisturizing shampoo – ett återfuktande schampo med provitamin b5 vårdar ditt hår. Perfekt för torrt eller färgat hår.
Malin+goetz vitamin b5 body lotion – en oljefri hudlotion som ger en mjukare samt lugnare hud.
Malin+goetz jojoba face scrub – en djuprengörande ansiktsskrubb som passar alla hudtyper.
Märket har också  doftljus som är super bra med hög kvalité med flera olika dofter så bara att välja den doften som du gillar bäst. Perfekt att använda under regniga kvällar. Sugen på att använda någon av dessa produkter? köp dem hos Glamazon redan idag!

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.