Hur fina är inte dessa pergament Poster’s?

Inlägget är ett betalt annonssamarbete med fyndiq

På Fyndic samlas produkter från tusentals butiker. På så sätt samlas allt man letar efter under ett och samma tak och man måste alltså inte ägna timmar på att klicka sig runt när man är på jakt efter nya produkter. Varje dag uppdateras utbudet och man kan då förvänta sig bra produkter i en mängd olika kategorier så som skönhet, elektronik, leksaker och inredning. Det är dessutom snabb leverans och då deras utbud är så stort så finns det såklart produkter för alla smaker vilket såklart är bra.

Nu senast när jag gick in på fyndic så var jag på jakt efter lite snygga tavlor och kom då över deras pergament posters som är så fina. Motiven är givetvis inspirerat från tv-serier och filmer så perfekt för mig att tipsa om även till er. Jag har alltid beställt ganska stora posters tidigare men har nu på senare tid insett att jag nog främst skulle vilja ha några mindre tavlor (& typ kombinera med någon enstaka lite större). Alla fall, hur fina är inte dessa posters? blir sugen på att beställa hem alla på en och samma gång men får nog tänka smart och istället köpa lite i omgångar istället. Eller, ja just dessa två kan jag kanske köpa samtidigt 👇 👇 👇

Storleken på dessa är A3 (dvs 297mm x 420mm) vilket jag tror är en ganska så perfekt storlek och visst är de fina? Finns flera olika motiv från tv-serier och filmer så leta på om ni inte älskar just HP och Stranger things lika mycket som jag råkar göra. De jag personligen fastnade mest för var såklart deras Harry Potter och Stranger things poster’s men som sagt så finns det även andra motiv. Har ni några film eller seriemotiv på era tavlor där hemma? In med er på fyndiq för att kolla in alla snygga posters och tavlor eller kanske något helt annat, det finns ju en del i deras utbud. På grund av covid-19 erbjuder de förresten just nu ångerrätt på hela 30 dagar.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.