Hösten smyger sig på

Inlägget är ett samarbete med Apoteket365.

Hösten har verkligen börjat smyga sig på på riktigt nu – det är redan mycket mörkare och regnar nästan hela tiden. Dessutom har min lägenhet en tendens att kändes som ett kylskåp ungefär (tur att jag har två täcken). Det är förstås mycket som är mysigt med hösten också vilket jag ofta försöker uppmärksamma här och hur vi ska kunna göra det bästa av situationen. Gå i fullt mysläge i soffan eller sängen framför en bra serie. Vill du ta dig ut gå på en film på bio som du tror att du kommer att gilla. Gör helt allt detta under en regnig höstdag eller kväll för livet kommer genast kännas lite mysigare och lite bättre. Glöm inte att fixa till den perfekta kuddhörnan men de mysigaste filtarna. Höstmode helt enkelt för det behöver inte enbart vara katastrof bara för att det är höst. Plus alla seriepremiärer som antingen har startat redan eller som inom kort kommer att ha premiär – det är helt enkelt det som är det mysiga och underbara under hösten. Vilka serier ska ni följa i höst? & vilken biofilm ser ni mest framemot?

För mig  👉 serier: Shameless, How to get away with murder & Riverdale! På bio – IT !!!

Ange rabattkoden ”Vitamin10” för att få 10% rabatt i kassan.

Ett annat tips för att verkligen känna en bra höstkänsla är såklart om man själv mår bra. Eftersom många mår lite sämre under hösten så vill jag tipsa om Multivitamin kosttillskott som finns hos Apotek 365. Det är ett kosttillskott som ger dig ett allsidigt tillskott av över 20 olika vitaminer och mineraler. Du får alltså i dig de viktigaste vitaminer och mineraler eftersom det är svårare att få i sig allt som behövs under hösten och vintern. Använd kosttillskott samtidigt som du såklart också äter bra, god och hälsosam mat. Kapseln ska du ta tillsammans med måltid, exempelvis när du äter middag. Det rekommenderas en kapsel om dagen, en burk innehåller 100 stycken så prisvärt och bra.

Just nu erbjuder Apotek365 en rabattkod på 10% på sina vitaminer – Multivitamin, Zink och Omega 3. För att kunna ta del av rabatten så är det enda du behöver göra att ange rabattkoden ”vitamin10” i kassan och då får du såklart 10% rabatt för vitaminerna du handlar. Hur bra som helst 🙂

Så har ni något tips för att maxa hösten? att få en mysig känsla kring hösten även fast det helt klart blir mörkare och regnet öser ner. Sammanfattningsvis så är mitt tips att hitta en bra serie (följ min blogg för massa tips), mys bland kuddar och filtar, gå på bio när regnet smattrar utanför samtidigt som du gör detta kombinera med bra och god mat samt ät bra vitaminer (MULTIVITAMIN)! Växla serie och filmtittandet med en bra bok tillsammans med kaffe, te eller en varm choklad. Ta dig ut ibland – gå på bio som jag tidigare nämnt eller ta en mysig fika med någon du tycker om för att sedan få ha en mysig stund med filtarna, kuddarna och serierna igen. Hösten behöver inte alltid vara jobbig, det finns positiva aspekter med årstiden också. Glöm inte att titta närmare på vitaminerna och glöm inte att du just nu kan få en riktigt bra rabatt.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.