Hösten är snart här så njut av en gratis glass

Inlägget är ett samarbete med cashbackshopping. Den här veckan får du som ny medlem en gratis glas plus 25kr som medlemsbonus.

Jag vill inte förstöra er sommarglädje men snart är sommaren över så försök njuta in i det sista. Det positiva med att hösten närmar sig är dels det mysiga vädret men sen såklart också alla serier som har premiär under hösten. Undrar ni när er favorit serie återkommer med nya avsnitt så kan ni vara lugna för jag kommer publicera ett inlägg med alla datum redan nästa vecka.

Alla fall för att verkligen njuta in i det sista så vill jag rekommendera er alla att bli medlemmar hos cashbackshopping, en hemsida där du helt enkelt får pengar tillbaka när du handlar vilket är extra bra nu när hösten börjar närma sig. Om du blir medlem nu får du 25kr som startbonus plus ett Glassogram – gratis glass som går att hämta ut på Pressbyrån (gäller endast denna vecka så passa på). Super bra att ta del av erbjudandet nu när sommaren fortfarande är relativt levande för snart blir det kallt igen 😉 Så finns det något relaterat till vårt filmintresse hos cashbackshopping? ja men absolut! Handlar du på CDON.com får du exempelvis 1% återbäring tillbaka för det du handlat. Väljer du istället att handla hos Discshop.se så får du 2% tillbaka. Beställ de tv-serier och filmer du själv vill se och få tillbaka en summan genom att göra det genom cashbackshopping, det behöver inte vara mer invecklat än så vilket är jätteskönt. Glöm inte att bli medlem samt ta del av erbjudandet där du inte bara får 25kr i startbonus utan även en svalkande glass!

<- klicka på bilden för att se i större format

Den här veckan får du som ny medlem hos cashbackshopping en gratis glas plus 25kr som medlemsbonus, det vill du inte missa.

You may also like

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.