Gifta hbtq par i tv-serier

Inlägget är ett samarbete med getpersonal.se

Pride veckan här i Stockholm sätter igång imorgon och jag tänker därför i samarbete med getpersonal tipsa om lite serier där man dels får följa ett gift HBTQ-par, ofta ett par som gifter sig under seriens gång. Samtidigt så vill jag såklart rekommendera er att besöka getpersonal eftersom man hos dem kan köpa riktigt bra bröllopspresenter. Det som är så bra med deras produkter är att de är så personliga och en personlig present är alltid lite mer kärleksfull, eller hur? Det man kan köpa hos dem är olika produkter där man sedan kan välja att grava in en personlig text vilket såklart då blir en riktigt personlig bröllopspresent till de som gifter sig. Bra att veta kan också vara att det är frifrakt samt alltid snabb leverans.

När var ni sist på bröllop? Mitt senaste bröllop var mammas när hon gifte sig 2016.

Serietips med pride tema

The Fosters har jag skrivit om flera gånger förut då det är en stor favorit. Serien följer en familj som består av två lesbiska kvinnor, enas biologiska son, deras två adoptivbarn och deras två fosterbarn. Stor rekommendation!

Queer as folk följer en kompisgrupp på 7 där alla är homosexuella. Trotts att serien gick mellan 2000 – 2005 och det inte var lagligt att gifta sig i Usa då så är faktiskt två par lagligt gifta i serien.

Modern family följer tre familjer med den enda gemensamma nämnaren att de släkt med varandra. Mysig och lättsam komediserie, är kanske uppenbart vid det här laget att jag gillar serier med fokus på familjen? Ena familjen man får följa är ett gaypar som gifter under seriens gång.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.