Vad sägs om en perfekt sommarserie?

Inlägget är ett samarbete med utomhusliv.se

Herregud att det redan är Maj, hur sjukt är inte det? tiden bara flyger förbi tydligen. Här kommer ett litet sommartips och det är ett samarbete tillsammans med utomhusliv.se och sedan kommer även ett litet tips på en serie som ÄR sommar för  mig.  För-sommaren är här och jag vill såklart passa på att tipsa om utomhusliv’s vattenskoterpaket. Paketet innehåller Garmin Montana 610 och ett valfri Sjökort. Garmin Montana 610 har en 4′ pekskärm och är smidig att använda. Självklart är den vattentät och faktiskt även stryktålig. Har ni åkt vattenskoter någon gång? ser så mysigt ut, är dock lite rädd för djupt vatten så skulle bara våga åka tillsammans med någon jag verkligen litar på, hehe.

Inne hos utomhusliv finns det även massa tillbehör som är smarta att köpa till där bla. Garmin Zumo Ram Mount Kit (perfekt att fästa fast på skotern), Garmin Instrumentbrädes fäste för laddning och Marinfäste med strömkabel. Kolla även in uthomslivs faceboksida samt deras Instagram för massa inspiration. För mer information om deras produkter inriktat på vattenskotrar (men även mycket annat) så är det bara att checka in deras hemsida!

Ha en underbar maj (för-sommar är kärlek) så ses vi ute i solen i Juni. Eller kanske i Vattnen?  why knows nu mera liksom. Men vet ni vad på kvällen ska en serie avnjutas och bästa sommarserien är ju sååååklart  👇

Vilken serie är extra somrig för dig?

Har ni någon serie som är extra somrig för er? mina är nog OC och Gilmore girls. Varför OC är en sommar-serie är kanske mer en självklarhet än Gilmore girls men jag ska förklara varför GG är så bra på det där med sommar.

Det finns ingen serie i serievärlden som är så bra på att verkligen beskriva det som är så bra med varje årstid. Att det faktiskt finns höjdpunkter med både sommar, vinter, vår och höst. Jag älskar vilken känsla jag får av att se den första snön i vinter avsnitten, färgerna och känslan i höstavsnitten, försommar-känslan i våravsnitten och förstås nästa bäst av allt den totala sommarkänslan i avsnitten när det ska vara sommar. Vilken annan serie bjuder på så hög kvalite när det kommer till att hylla alla fyra årstiderna? rätt säker på att ingen annan serie har lyckats lika bra på den fronten vilket gör att man älskar Gilmore girls lite ytterligare.

You may also like

1 kommentar

  1. När jag var yngre gick det en serie på tv som hette Summerland, och trots att jag inte sett den sen jag var typ 16 så minns jag den somriga känslan 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.