Går det att inreda filmiskt?

Inlägget är ett partnerskap med Desenio Outlet

paris is always a good idea’ är ett citat från filmen Sabrina från 1954

Går det att inreda det filmiskt hemma? såklart det går men hur gör man? Det finns många olika sätt att gå till väga såklart men personligen så tycker jag att det är hur snyggt som helst med tavelväggar där man då såklart kan ha flera olika filmiska motiv så som citat från en film/serie, en filmposter eller ett motiv som påminner om en viss film. På Desenio Outlet finns det ett stort utbud med riktigt snygga tavlor för alla smaker så ett tips är verkligen att ta en titt in på deras hemsida för att hitta den perfekta tavlan. Vare sig ni letar efter en filmisk tavla, naturtavlor, citattavlor eller kanske fotokonst så ska man veta om att man kan hitta det mesta på deras hemsida. Har ni någon filmiskt tavla hemma?

Naturtavlor känns ofta filmiska

Jag har som jag nämnt tidigare varit sugen på att skaffa en tavelvägg ett tag då jag tycker att det är så snyggt men det blir nog inte fören jag flyttar igen (till helt egen lägenhet vill säga) så tills dess är det väl bara att titta på vad det finns för utbud. Jag tycker alltid att naturtavlor känns så filmiska även om många av tavlorna i sig inte direkt är kopplade till någon specifik film. Brukar ni köpa flera tavlor samtidigt eller någon lite då och då?

Alla fall det som är så bra med att köpa sina tavlor från just desino outlet är att det har ett så stort utbud vilket gör det enkelt att hitta det man letar efter eller så hittar man kanske något man kanske inte letade efter som som blir nya dröm postern. Dessutom är det billigt att handla på desenio outlet, billigare än vad man många gånger kan tro att det ska vara. På deras outlet är det nämligen alltid 50% på originalpriset som gäller vilket såklart innebär att det är hur enkelt som helst att fynda. Ska man ha just en tavelvägg så måste man dessutom ha några stycken tavlor vilket annars kan bli lite dyrt men inte alls lika dyrt genom desino outlet såklart. Bra att veta kan också vara att det alltid är snabb leverans och ens posters och tavlor beräknas därför vara hemma hos en och redo för väggen inom 1-3 dagar.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.