fotbolls vm i sommar

Inlägget är ett samarbete med vm-fotboll.se

I sommar är det dags för fotbolls VM 2018. Årets fotbolls vm kommer att hållas i Ryssland. Någon som är intresserad av fotboll av mina läsare? kommer ni att titta? för att peppa riktigt ordentligt till allt drar igång så kan man läsa allt om tv-tider, grupper och mycket mer inne på vm-fotboll’s hemsida. Det mesta är ju helt enkelt roligare att följa när man har lite information, när man vet lite om det man följer. 14 Juni drar allt igång och håller på fram till 15 juli nu i sommar alltså. Nu hoppas vi bara på bra väder så blir det nog hur bra som helt detta. Mästerskapet kommer att hållas i 13 städer i Ryssland bla. Sankt Petersburg och Moskva.

Är ni intresserade av sport (i synnerhet fotboll och vm kanske) och samtidigt tycker om att skriva så vill jag verkligen rekommendera er att mejla till info@vm-fotboll.se Då kan ni nämligen ha chansen att skriva en krönika, vm-nyheter eller något annat relaterat till ämnet på deras hemsida. Gört! 😀

Anyway för att peppa vm’et eller helt enkelt bara få mer info så in på deras hemsida. Den är perfekt för alla er som redan är intresserade eller för alla andra också som inte kan så mycket om fotboll men som är sugna på att se vm i år. WOOOP!

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.