Fått en matta till min läshörna !!!

Inlägget är ett samarbete med kilandsmattor.se

Jag är helt ärligt inte jätteförtjust i mattor egentligen men har sedan jag gjorde en del av min lägenhet till en helt egen läshörna haft tankarna att kanske det skulle passa med en matta just där alla fall och ohja, det gjorde det. Det blev liksom ännu mysigare och läsvänligare med en ny matta placerad. Mattan kommer från kilands mattor och är en handvävd matta i ull som har färgen grå (men färgen ser ni ju). Den blev levererad igår också så det var en fin födelsedags present får jag ändå medge. Nöjdare än vad jag hade förväntat mig av mattan alla fall så det är bra betyg från Frökentv. Vill ni titta närmare på en liknande matta så gör ni det hos Kilands mattor.

Med min matta på plats blev jag såklart sugen på lite läshörne-häng vilket alltid är behövligt såklart men lite extra nu, hehe. Blir att fixa det snart helt enkelt 😀

Vad läser ni just nu?

Jag läser Störst av allt skriven av Malin Persson Giolito. Om ni missat det så kommer det bli en Svensk Netflix-serie av den så kul att ha läst den innan tycker jag. Nu ska jag läsa vidare på mattan.

You may also like

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.