drömresor

Inlägget är ett samarbete med cashbackshopping.se

Med min nya kategori ”resor & event” så är det extra lägligt att jag skriver om detta just nu. Jag tänkte alltså lista lite resor som jag skulle vilje dokumentera här inne eller som jag helt enkelt planerar att åka på i framtiden där jag vill besöka något som har med en tv-serie att göra.  Har ni någon film eller serie-relaterad semester som ni är sugen att åka iväg på?

New york… New york i allmänhet för att jag älskar storstäder och det är grunden till varför jag vill åka just dit – städernas stad sägs det ju vara. Film och seriemässigt så är mycket filmat i New york. Mycket som faktiskt inte är filmat i New york ska till berättelsen ändå vara i just New york (bla. många komediserier) och därför besöks oftast många klassiska New york ställen. Jag vet inte om det hade kommit ändå men sedan jag verkligen började ha ett engagerande  intresse för film och tv-serier så har även mitt intresse för New york växt. Jag kan någon
annan gång göra en NY-lista över saker jag vill göra där men den skulle bli för lång idag så väljer att gåå vidare helt enkelt.
Washington Depot, CT. Jag har haft en tanke att jag faktiskt ändå nog måste besöka Connecticut samtidigt som jag är i New york, det går ju att åka buss dit som ska ta 2,5-3 timmar. Washington Depot ligger där och det är stället som är inspirerat på Gilmore girls. The real Stars hollow med andra ord.

+ Warner bros studio – i London The Making of Harry Potter!!! iiiiih. Och såklart Studio tour i California men det lär dröja lite längre.


Cashbackshopping har ett jätte bra erbjudande just nu tillsammans med Lottoland. Du får 4 rader på Svenska lotto för endast 12 kr plus 250kr i cashback som du sedan kan handla vad du vill för, kanske något inför din nästa resa 😀  Jag prövade alla fall och om det blir någon resekassa vet jag på onsdag men det kändes alla fall väldigt bra. Kom ihåg att det inte är några abonnemang eller bindningstider och eftersom du får pengar tillbaka så går du heller inte miste om något även om du inte skulle vinna något på dina rader, utan det blir plus oavsett. Ta del av erbjudandet med ’Lottoland via Cashbackshopping’ du också.
< – Såhär ser det ut inne på deras hemsida. Tryck på bilden för se större och glöm inte bort att bli medlem.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.