Drömhem

Inlägget är ett betalt annonssammarbete med Severins möbler

I serier och filmer (& givetvis i verkligheten) finns det många som bor otroligt fint. Finns det något hem från en serie eller film som ni skulle vilja bo i? Många tänker säkert på de karaktärerna som bor i fina hus men personligen så vill jag heller bo i lägenhet (just nu alla fall) så det blir mer att avundas av de fina lägenheterna som karaktärerna bor i. Har ni någon favorit? 

Några lägenheter i serievärlden som jag gillar extra mycket:

  • Friends lägenheterna: känns ganska given att nämna i ett inlägg som detta. Dröm att bo så nära nästan alla sina kompisar också. 
  • Mindys lägenhet i The Mindy project: Antagligen min favorit lägenhet i en serie någonsin för vad finns det inte att gilla med den? 
  • Ted/Marshall/Lilys lägenhet i How I meet your mother: perfekt! Största frågetecknet genom hela serien är hur de har råd med den. 
  • Carries lägenhet i Sex and the city: en annan lägenhet som är så en dröm är givetvis Carrie’s från SATS.
  • Brians lägenhet i Queer as folk: Enda lägenheten på min lista som inte ligger i New York utan istället i Pittsburgh men platsar ändå på min lilla lista. 

Vill ni själva få till drömhemmet och få det att se riktigt fint ut inne hos er så borde ni verkligen ta å checka in Severins möbler, riktigt inspo butik. Severins möbler är en möbelaffär som har funnits enda sedan 1914. Första butiken som öppnades upp låg i Jonköping. Än idag mer än 100 år senare finns det fortfarande en butik i Jönköping men det finns även en butik i Halmstad. Den stora förändringen är dock förstås deras nätbutik där man kan köpa allt från mycket bekväma och snygga soffor till stilrena lampor. Vill man inspireras och få till drömhemmet så är det garanterat på Severins Möbler man bör inhandla alla sina nya möbler. Då de har så mycket fint i sitt lyxiga utbud. Har ni vägarna förbi (eller kanske bor) i Jönköping eller Halmstad ta en titt in på Severins möbler. För oss andra går det såklart också bra att bara njuta av deras butik på webben istället.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.