Deppig höst och en tavelvägg.

Inlägget är ett samarbete med bestcanvas.se

bild från bestcanvas twitter

På hösten blir jag otroligt deppig, mår mer dåligt än bra men trotts detta gillar jag faktiskt årstiden väldigt mycket. Jag gillar hösten för att det utan tvekan är den vackraste årstiden som bjuder på så otroligt fina färger samtidigt så är det också en riktigt mysig årstid där det är helt okej att bara mysa inomhus med en bra serie, film eller bok.

Vilken serie ser ni framemot mest varje vecka nu i höst?

Det är helt klart introverternas årstid och jag gillar det väldigt mycket. Dock blir det väldigt mörkt snabbt och det kan därför vara skönt att ha ha det lite ljust inomhus, kanske lysa upp med ljus och jag vet inte, en snygg tavelvägg?

Jag vet, jag har skrivit en hel del om tavlor nu på senaste tiden men varför sluta med ett vinnande koncept. Jag får dessutom chansen att fortsätta drömma om min framtida tavelvägg så varför sluta nu, det vore nämligen dumt. Jakten på att hitta den perfekta tavlan är inte helt enkel eller hur? Är man ute efter att ha en riktigt personlig tavla på väggen så kan det dessutom ibland kännas omöjligt men jag har såklart ett tips på hur det faktiskt kan vara hur enkelt som helst att hitta en tavla som både är fin och personlig. Med hjälp av bestcanvas kan man nämligen skapa den ultimata canvas tavlan som man dessutom kan göra riktigt personlig om man vill, detta genom canvastavla med foto. Så vad innebär det egentligen? Jo, det innebär att man genom deras hemsida kan trycka ett foto man har tagit och kort och gott skapa det till en canvastavla. Vill man ha sitt foto med ram så går det såklart också att fixa hur enkelt som helst. Titta in deras hemsida för att få mer information.

Just nu: Spara upp till 84% när du gör ditt köp

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.