Bra ljuskällor vid läsning

Inlägget är ett samarbete med lyxdesign.se

Hallå där mitt i serietittandet eller läser ni någon bra bok nu när det är helg? Jag tänkte nu i helgen alla fall läsa Björnstad av Fredrik Backman som jag blivit tipsad om samt ha koll på om Druck släpper något nytt klipp (sista veckan för s2 nu). Är ni intresserade av inredning så vill jag bara tipsa om webbshoppen lyxdesign. De har massa fina produkter och design till hemmet. De har alltså massa helt exklusiva produkter men som man kan beställa för riktigt bra priser.

Har själv så dålig belysning hemma vilket är lite tråkigt då jag brukar vilja ha bra ljuskällor när jag läser eller tittar på serier men det går sådär med det. Har velat ha en bra läslampa ett tag men det har tydligen varit helt omöjligt att hitta men lyxdesign har faktiskt flera stycken som inte bara ska ge bra ljuskälla utan som också är fina vilket är en fördel. Har ni bra belysning hemma? om ja, så är jag väl lite avundsjuk antar jag. Om nej så borde ni som mig titta in på lyxdesign’s lampor. Skulle helst vilja ha en bordslampa då jag möblerar om mycket (är släkt med mamma) så vill kunna flytta lampan dit jag vill, när jag vill. Här är några av deras lampor som var fina alla fall.

Förutom lampor så har de också massa annat i sin webbshop så som mattor, olika glas & muggar, kuddar, sittpuffar och tidningsställ. Ja, allt möjligt i stort sett som kan vara bra att ha till hemmet så rekommenderar er att ta en titt in på deras hemsida. Jag ska titta vidare på deras lampor en stund sen ska jag läsa i dålig belysning. Hoppas ni har en fin helg! Imorgon är det Oscars, är väldigt o-pepp och vet inte om jag ens vill titta i år men kommer ett inlägg om det lite senare.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.