Börja julklappsköpet på black friday!

Inlägget är ett samarbete med theblackfriday.se

Nästa fredag är det black friday vilket såklart innebär att det är ett ypperligt tillfälle att börja handla julklappar. Att påbörja klapp-köpande med lite nersatta priser låter väl inte helt fel? nä precis 😉 Det man ska komma ihåg är dock att låga priser väldigt ofta kan ökar risken för fel inköp men att vänta för länge på att göra sitt köp är ju heller inte ett speciellt bra alternativ för sedan är den perfekta julklappen troligtvis prishöjd eller i värsta fall till och med vara helt slutsåld. Theblackfriday.se som är en ny hemsida för i år är därför mitt tips till er alla för att hitta de bästa klippen – de bästa julklapparna till de bästa priserna helt enkelt.

Vad är egentligen black Friday? Black Friday är den dagen som infaller den sista fredagen i November (dagen efter Thanksgiving i usa men brukar pågå hela helgen). De flesta butikerna har rea och alltså nersatta priser på många av sina varor. Butikerna’s mål brukar vara att få gång julhandlingen. Ska ni börja med ert julklapps handlade på black Friday eller Svart Fredag som är den Svenska översättningen.

Såklart har jag tittat upp de bästa dealen för filmrelaterade prylar och kommer såklart skriva mina bästa tips i det här inlägget. Jag kommer att dela upp mina tips i två olika kategorier vilket är prylar och upplevelser. Kan ju vara lite av en smaksak vad man gillar att ge bort (& få) i julklapp så det är alltid bra att tipsa om båda delarna. Jag tycker personligen om båda men av så olika anledningar. En upplevelse är alltid en upplevelse (fantastiskt!) medans en pryl också kan vara hur underbart som helst att få (& köpa). Gillar du att få prylar eller upplevelser när du får presenter?

Upplevelser  (upplevelser, greatdays.)

Bio & meny för två – Vad är bättre för en filmälskare än att bjuda en annan filmälskare på en film? inte mycket.
Mordgåta med middag – Gillar du deckare? då kan du få leva i en deckare för en dag plus få en fin middag på det.
Prova på en dag som stuntman – Hur coolt? perfekt för alla action-älskare!
Filmkväll – Mer inne på en mysig kväll? då borde en filmkväll passa bättre.
Zombie Escape – Men samtidigt vore det inte coolt att verkligen få uppleva en skräckfilm på riktigt?

prylar (coolstuff)

När det kommer till prylar så vill jag bara rekommendera att coolstuff har ganska mycket filmrelaterade prylar i sitt lager vilket såklart är perfekt för alla oss filmälskare där ute så jag tänkte väl mest bara visa upp några favoriter. Glöm nu heller inte att titta in Theblackfriday.se för de bästa erbjudanden & priserna.

You may also like

4 kommentarer

  1. Massa bra julklappar! Jag funderar att köpa något star wars aktigt till min pappa ifrån coolstuff, som är ett stort fan utav dem filmerna. Me2!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.