Batman by hiko

Inlägget är ett samarbete med hiko.se

Nu är det ungefär en månad kvar tills Justice League har biopremiär och jag är jättepepp. Jag är vanligtvis inget superhjälte fan och tycker helt ärligt att de mesta är ganska tråkigt men däremot fullkomligt älskar jag Batman och hela den världen. Batman v Superman som hade premiär förra året var tyvärr en besvikelse men jag hoppas verkligen att Justice League ska kunna leverera på en högre nivå, hoppas hoppas hoppas! Det vore så otroligt skönt, när superhjälte filmer faktiskt är bra så är dem så himla bra tycker jag. I mitt huvud är det helt enkelt lite aningen eller så naturligtvis längtar jag  ivrigt till November och hoppas på något fantastiskt så please give me that. Vem är er favorit superhjälte?


Medans vi väntar så vill jag tipsa om HIKO och deras fantastiska utbud i bla. lego och såklart deras Batman kollektion. Har ni barn? grymt, då är deras Batman kollektion mer än perfekt. Har ni inte barn men tycker om Batman? Också hur grymt som helst för de har världens bästa utbud. Bla. Batmobile i LEGO, liksom give meee!!! Känns ju nästan galet om man inte vill ha 😉 haha. De har också massa annat i Batman tema så som karaktärsfigurer, clayface, Batwing, Jokers Beryktad Lowrider och massa annat kul. Checka in deras Batman utbud!

 

Inte ett så stort fan av Batman? det gör ingenting för Hiko har även ett stort utbud av annat. Så som deras grymma lego kollektion i Star wars tema eller varför inte deras Minecraft lego? Det finns något för alla smaker. Inte super sugen på Lego? det går naturligt också bra då dem har ett stort utbud av andra produkter också till riktigt bra priser. Allt från barnböcker och pussel till dockor och lego. De har en ganska stor Disney kollektion vilket jag också gillar som ni vet. Kolla in Hiko’s hemsida nu 😀

You may also like

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.