Är du också på jakt efter filminspirerande affischer?

Inlägget är ett samarbete med bga fotobutik 

Jag har under flera år varit i jakt på de perfekta filminspirerade tavlorna för att prydda vägarna i mitt hem. Jag funderade ett tag på att täcka en hel vägg med affischer/posters i filmens tema men är nu mera inne på att verkliga välja ut tavlor som har en måste-ha stämpel på sig. Ibland kan det dock vara svårt att veta vilka butik man ska vända sig till när detta är önskemålet eftersom det verkar finnas ett mycket mindre utbud av detta än tavlor med inspirerande citat, osv. Jag vill därför tipsa om BGA fotobutik som är en hemsida där vi kan köpa massa olika affischer samt snygga ramar till våra motiv. Det bästa av allt är att dem har en egen kategori just inriktat på film och tv (Filmaffischer). Smidigt och bra för oss som älskar film & tv, eller hur? De är inte bara smidigt och bra utan dessutom så har dem flera motiv som är riktigt fina och som skulle passa perfekt på de flesta väggarna vilket är en fördel eftersom det bör hänga åtminstone en filminspirerad tavla i allas hem så har ni inte en redan så är det dags att inskaffa en.

Då jag även fått chansen att få hem några av deras tavlor så kommer jag skriva ett till inlägg om BGA fotobutik även nästa vecka där jag då såklart kommer att visa upp mina tavlor och ge en påminnelse på vart dem finns att köpa helt enkelt 🙂

Är ni sugna på en filminspirera tavla till ert hem?

Självklart så finns det också andra motiv så som otroligt fina landskap, många grafiska affischer, inspirerande citat och massa mer. In på deras hemsida och klicka er runt och ni kommer garanterat hitta en affisch som faller er i smaken. Plus ramar för riktigt bra priset. In med er på bga fotobutik!

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.