X-Men: Apocalypse (2016)

Inlägget är ett samarbete med Blockbuster.

Jag har fått äran att pröva den nya streming-tjänsten blockbuster. Deras tjänst går ut på att de får in de nyaste filmerna som vi som kunder kan hyra eller köpa utan abonnemang eller bindningstid. Alla fall så håller jag på att se ikapp endel Marvel för att hänga med i svängarna och samtliga x-men filmer fanns faktiskt att streama inne hos c more dock verkade det vara omöjligt att få tag i X-Men: Apocalypse så woho, när det visade sig att blockbuster hade den. Filmen finns alltså att se hos blockbuster. Vill även rekommendera er att det finns en app som är supersmidig att använda. Anyway här kommer en liten recension nu när jag sett samtliga filmer förutom Logan då men den ska jag se straax.

Handling: Apocalypse som sägs vara den första mutanten har dyrkats som en gud sedan tidernas begynnelsen. Nu är han tillbaka och är redo att ta över världen tillsammans med andra mäktiga mutanter.
Betyg: ★★½ / 5

Jag har varit lite mixat inställd inför x-men. Vissa filmer har varit bra medans andra varit lite sisådär. Man vet inte riktigt vilket inställning som är bäst att ha inför en ny film av filmserien eftersom filmerna verkligen kan bli lite hur som helst. Deadpool som ingår i  the x-men universe älskade jag medans x-men 3 ju inte var någon höjdare. Överlag har jag ändå gillat filmserien och ser framemot att se mycket mer av det som kommer i framtiden.

Idag såg jag alla fall X-Men: Apocalypse som hade premiär 2016. Har förstått att den fått lite blandad kritik men jag gillade den. Självklart finns det detaljer att klaga på om man vill vara petig och filmen är såklart ingen fullpott men jag menar vilken Marvelfilm är det? OOOH, what did I say? Hehe, gillar många superhjälte filmer men de ända som verkligen har en wow känsla över sig är väl ändå Batman? just saying.

Sophie Turner tyckte jag var ett bra tillskott och ser  verkligen framemot hennes egna x-men film som vi kan se nästa år. Jag är inte ett jättestor fan av storslagna action scener så för mig är karaktärerna och själva storyn de vill få fram det viktigaste. Det är kanske en fördel att man gillar själva slagscenerna också men jag känner ofta lite mjä för sådant om de inte görs riktigt bra, sagan om ringen style vill säga. Förväntar mig inget sådant av x-men så jag får njuta av resten helt enkelt. Kul att se Even Peters igen, fick ett jäkla sug att se American Horror stoy igen när han dök upp på skärmen. Apocalypse var bra alla fall, inte den bästa x-men filmen men heller inte den sämsta så jag kände mig nöjd efter mitt tittande helt klart.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.