Trailer: Olaf’s Frozen Adventure

Filmen (som är en kortfilm på 21 minuter) går att hyra från bla. itunes från och med Fredag (1 december). Perfekt att starta vintern med.

You may also like

10 kommentarer

 1. Det vore kul om du kunde tipsa om dina topp 3 julavsnitt kanske?? Att du gjorde som du precis gjorde med en film, fast med tre avsnitt? I så fall kan du, igen, svara på denna kommentar (haha) med 3 julavsnitt och varför! Skulle nog bli ett jätte bra inlägg!

  1. Absolut! 🙂 Tre för mig klassiska favorit avsnitt som utspelar sig på julen är dessa.
   The OC 1×13 ”The best chrismukkah ever” – OC är allmänt väldigt bra på avsnitt som utspelar sig på olika högtider men julavsnitt är verkligen deras grej. Första säsongens julavsnitt delar med sig av en mysig julkänsla som gör att jag gärna hade hoppat in genom skärmen för att fira jul med familjen där vilket såklart har resulterat till att jag älskar avsnittet.
   Saved by the bell 3×24-25 ”Home for Christmas” – Bästa avsnittet ur hela serien. Bra budskap, igenkänning och såklart mysig julkänsla rakt igenom.
   Degrassi 3×11-12 ”Holiday” – Avsnittet har en väldigt härlig vinterkänsla över sig som alltid gjort att jag längtar till julen lite mer än vanligt.

   Om jag får nämna en fjärde – White christmas i Black Mirror (2×04) : Inte ett mysigt julavsnitt men helt fantastiskt! Det är fantastiskt för att det känns helt unikt, mörkt, läskigt men samtidigt så briljant.

   (Ursäkta att mitt svar dröjde en stund. Inte hunnit riktigt, haha) 🙂

   1. Taaack så mycket!!! Spelar ingen roll att det tog tid, inlägget behvöer inte komma upp för ens runt 8 dec! Men tack igen! Blir perfekt!

 2. ​Hej!! Jag tänkte göra en ”julkalender” på min blogg i år, och undrar bara om du skulle vilja tipsa om någon julfilm/julavsnitt/julbok? Tänkte i så fall att jag gör ett inlägg med ditt tips. Om du vill vara med är det bara att skriva vilken/t film/bok/serieavsnitt du vill tipsa om, och skriva om varför du tycker om den! Så fixar jag resten. Om du vill vara med då kan du gärna bara svara på denna kommentar, med just då vilken/t och varför!

  1. Absolut, vad kul! Älskar julfilmer. Min favorit som jag ser varje jul är Home alone. Jag gillar den för att det är en klassiker och den tillför verkligen den ultimata julkänslan 🙂

   (Har rätt många favorit julavsnitt också btw om du ska göra flera inlägg eller så).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.