Tips: bar i Stockholm som kör filmquiz

Vad är en filmquiz? En filmquiz är som det låter, frågor om film och man tävlar i lag, 1-4 personer i varje lag. Frågorna är i form av repliker, filmmusik, filmsekvenser och massa annat filmrelaterat helt enkelt.  Hur frågorna ställs är lite olika med kan vara både i form av ett filmklipp som visas, en låt man får höra eller ljudfiler som spelas upp. Är man duktig så finns det alltid fina priser att vinna som bla biobiljetter, filmer och ibland även annat kul.

Vart äger quizen rum? En Torsdag i månaden äger quizen rum på bar Brooklyn som ligger i Hornstull. Quizen startar 18.30. Nästa filmquiz som äger rum är nästa Torsdag, 21 September (dessutom helt gratis att delta).

Är det något speciellt tema? Ja, varje månad är det olika temat – en special inriktning skulle man kunna kalla det. Septembers tema är rymden. Så frågan just nu är egentligen bara hur mycket kan ni om rymden och filmer som utspelar sig där?

You may also like

4 kommentarer

    1. Det finns nog något liknande närmare dig också skulle jag tro 🙂 Jag bor ju här så lite enklare att skriva om då bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.