TÄÄVLING (avslutad!)

I sammarbete med FOX så äger det nu rum en tävling igen. Vill ni vinna årets hittills bästa film? Den släpptes på dvd och blu-ray igår. Vad bra för nu har 3 av er chansen.

A quiet place 🙀 Årets bästa skräckfilm bjuder på en spänning i tystnaden när en familj måste leva i tystnad för att undfly mystiska varelser som är blinda men hittar sina offer med hjälp av sin hörsel.

För att vara med behöver ni bara svara på frågan här nedanför. Glöm inte mejladress eller liknande så att jag kan kontakta er vid vinst.

Fråga: vilken är er absoluta favoritfilm när det kommer till skräck?

Tävlingen avslutas på Fredag 🕰12.00

You may also like

11 kommentarer

  1. Spanska [REC] smått golvade mig när den kom. 70 minuter lång zombiefilm förpackat som en found footage. Intensiv, spännande och otroligt effektfull!

  2. Jag måste nog säga ALIEN. Känslan av klaustrofobi och skräck i snygg förpackning! (Bubblare: Poltergeist skrämde skiten ur mig som liten grabb)

  3. Min favorit är ”The Shining”. Kryper i mig när Jack Nicholson jagar mamman med yxan i hotellet och ser helt galen ut. För att inte tala om hennes skräckinjagande skrik och att veta att hon måste komma undan honom med pojken. Det skrämde mig på 80-talet och gör det fortfarande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.