Red sparrow (2018)

Handling: När en balettdansös råkar skada sitt ben som kommer resultera till att hon aldrig kommer att kunna dansa igen så så är hon tvungen att bli spion med inriktning på förförelsekonsten.
Betyg½

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte alls var speciellt peppad inför att se Red sparrow så hur jag ändå slutade upp att se filmen känns ganska oklart. Var den bra? korta svaret är nej. Filmen är skapt av filmskaparen Francis Lawrence som bland annat ligger bakom hunger games-filmerna. Likt hunger games filmerna kan vi även här se Jennifer Lawrence i huvudrollen. Det är en film som jag tycker är svårt att skriva om, den är lite knepig helt ärligt så det här inlägget är lite klurigt att skriva. Jag gillar själva grundidén till filmen och skådespelarna gör helt okej jobb med sina roller men filmen i sig är väldigt platt och känns för lång för sitt eget bästa. Filmen har absolut potential men når inte riktigt upp till vad den hade kunnat vilket är synd såklart.

Filmen är allt som allt acceptabel men inte direkt mer än så. Skådespelet är okej, manuset okej men blir aldrig speciellt spännande och dessutom är filmen för långt. Tror filmen hade kunnat bli bättre om den hade varit kortare. Ingen film jag rekommenderar.

Filmen finns nu att köpa på dvd och blu-ray.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.