Mina favorit film sminkningar

Inlägget är ett samarbete med Glamazon.

Smink är en viktig detalj i många filmer och till och med på Oscarsgalan kan man bli nominerad i kategorin för bästa sminkning om karaktärerna i filmen imponerat till tillräckligt när det kommer till hur ett specifikt utseende skapats med hjälp av just sminkningen. Har ni någon favorit? dessa är några är mina 👇

Edward Scissorhands (1990), Batman Returns (1992), Suicide Squad (2016), Pan’s Labyrinth (2006), The Lord Of The Rings (2001-3), The Curious Case Of Benjamin Button (2008), The Grand Budapest Hotel  (2014), Narnia (2005 -10), bram stoker’s dracula (1992).

På tal om smink och alla produkter som finns där till så vill jag passa på att tipsa om Glamazon, en skönhetsbutik online som inte bara erbjuder massa bra produkter för tjejer utan också har ett stort utbud för män. Skönhetsvård för män (eller grooming som de också kallas) allt från topp till tå – hårvård till fotvård men andra ord. Jag har tidigare rekommenderat märket Malin+Goetz som har super bra produkter (främst inom hudvård) och kommer att göra det även idag. Produkten jag vill rekommendera är Malin+Goetz Clarifying Clay Mask vilket är en djuprengörande ansiktsmask som rekommenderas till både män och kvinnor. Varför ödsla tid och pengar på produkter som inte är speciellt bra när det verkligen finns bra produkter där ute och denna Clarifying Clay Mask är helt klart en av dem. Masken är anpassad för alla hudtyper men särskilt för fet eller om du har acnebenagen hy så testa att pröva något som faktiskt är bra för en gångs skull. Jag vill även passa på att tipsa om att köpa doftljus (finns bla. i samma märke) för nu börjar hösten verkligen närma sig vare sig vi vill det eller inte, burr. Super bra att ha eftersom hösten innebär massa seriemys.   Malin+Goetz Clarifying Clay Mask och andra produkter för män finns hos Glamazon!

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.