Hey Arnold! The jungle movie


Handling
: När Arnold och hans klass vinner en resa till San Lorenzo, vilket är de sista stället där hans föräldrar ska ha synt till vid liv så bestämmer han sig att en gång för alla ta reda på om de fortfarande lever.
Betyg: 7/10

Vissa av de där serierna man följde som barn fastnar lite extra. För mig är en av dem utan tvekan Hey
Arnold! som är en serie som jag önskar att alla fick växa upp med. Ligger väldigt mycket budskap bakom varje avsnitt och har många unika och fina karaktärer. En av de där tecknade serierna som faktiskt är bra. Inte enbart på grund av någon nostalgikänsla utan också för att det är en bra serie. När det för några månader sedan bekräftades att det skulle komma en ny Hey Arnold! film så var jag kanske lite mer pepp än vad jag borde vara men jag såg verkligen jättemycket framemot att se filmen. Hey Arnold! the jungle movie följer Arnold och hans klasskompisar när de vinner en klassresa till San Lorenzo. Det är också där som Arnold’s föräldrar sist setts till, 10 år tidigare.

Jag älskade den! Det var verkligen en perfekt uppföljare till serien och följer ett tema som varit återkommande men ouppklarat i serien – lever hans föräldrar? Det får vi såklart reda på nu. Kändes som en fin hyllning till serien där vår sista fråga i stort sett knyts samman på ett fint sett i en äkta Hey Arnold! anda.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.