Harry Potter-prylar i mitt hjärta

Inlägget är ett samarbete med heromic.se

Jag måste bara tipsa om underbara heromic som är en webbshop för oss tv/film-nördar. De har bland annat Sveriges största utbud av Harry Potter prylar allt från trollstavar till halsdukar, tröjor till nyckelringar – allt du letar efter finns i stort sett där. Som stort fan av Harry Potter så blev jag väldigt glad när jag kom i kontakt med denna webbshop då dem har ett så himla bra utbud med massa prylar som jag känner stort behov av att klicka hem på direkten. Deras Harry Potter halsdukar (gryffindor, slytherin, ravenclaw & hufflepuff ) är ett absolut måste i höst och vinter, titta hur snygg liksom? 😀 Känslan att få glida runt i den när kylan snart lägger sig över landet är svår att slå kanske att sedan dessutom få dricka en varm kaffe ur en HP-mugg = It’s No Longer A Dream, vilket är underbart såklart. Gillar du Harry Potter lika mycket som jag så måste du bara klicka dig in på heromic och kolla in deras fantastiska utbud och sedan klicka hem de produkterna du blir sugen på vilket är svårt att låta bli när prylarna liksom skriker ens namn i stort sett.


Är du sugen på att beställa hem någon produkt? använd rabattkoden ”summer17” som då ger dig fri frakt under hela Augusti.

Är du intresserade av andra produkter än just Harry Potter så finns det såklart också. Bland annat så har de ett stort utbud av Star wars och Marvel prylar, perfektare än så kan det väl knappt bli? nästan himmelriket för oss som nördat ner oss i någon av dessa universum.

You may also like

20 kommentarer

      1. Ja jag är så sjukt nyfiken för de första ledtrådarna är att några av sakerna i boxen har med Luna och Dobby att göra! 😀 Nu är det bara den långa väntan kvar tills den dyker upp haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.