fyra filmer jag sett i veckan

The disaster Artist (2017)
Handling: När Greg, en ung kille som drömmer om att bli skådespelare träffar Tommy, en mytisk person i sin teaterklass bildar de en annorlunda vänskap och bestämmer sig för att flytta till Hollywood tillsammans för att satsa på karriären.
Betyg: 7/10
Vad jag tyckte… Gillade den mycket. Kändes annorlunda och med riktigt bra skådespel. Kul att se James och Dave Franco i en film tillsammans också. James Franco är väldigt bra på att spela lite skumma karaktärer så han var briljant här.

Mr Roosevelt (2017)
Handling: Efter att hennes katt blivit sjuk måste hon lämna LA för att åka hem till Texas där hon tvingas vara gäst hos sin ex-pojkvän och hans nya flickvän.
Betyg: 8/10
Vad jag tyckte… Jag vet inte riktigt varför men tyckte verkligen att den här filmen var helt fantastisk! Det är en rom-com egentligen men jag tyckte den stack ut och jag blev väldigt tagen av både handlingen och karaktärerna.

I, Tonya (2017)
Handling: Tonya Harding, under 90-talet en av världens mest lovande konståkare och skandalen som kommer att leda till att hon aldrig mer kommer att få tävla i konståkning.
Betyg: 8/10
Vad jag tyckte… Chockerade bra nästan, älskade den! Tyckte verkligen att den var briljant. Hade ingen aning att det var baserat på en sann berättelse när jag såg filmen men förstod det efteråt. Vilket gör att själva skandalen känns ännu galnare än om allt bara hade varit helt påhittat.

Lady bird (2017)
Handling: Tidigt 2000-tal, en 17-åring går igenom livet. Från året innan College till dagen hon blir college-student.
Betyg: 5/10
Vad jag tyckte… jag gillar vanligtvis när filmer har lite mer av den här tonen men här tyckte jag verkligen inte att det funkade. Allting föll och kändes enligt mig väldigt platt. Vissa bitar av filmen var helt okej och det fanns scener som jag verkligen gillade men det räckte inte riktigt.

You may also like

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.