Filmerna jag såg i Oktober

I torsdags var det halloween. Brukar ni fira högtiden? Själv så firar jag mest genom att se massa skräckfilmer under hela oktober både själv men tillsammans med kompisar också. Det blev tyvärr inte skandalöst mycket film i Oktober för mig i år men jag hann se några skräckfilmer alla fall vilket var följande.

1.Midsommar (2019)/ ★★★★ 
Märklig, lite äcklig men jag gillade den. Ett stort plus (då den ska utspela sig i Sverige) är att det faktiskt var flera svenska skådespelare med i filmen.

2. Child’s play (2019)/ ★★ 
Den nya variationen av Chucky börjar bra och har mycket potential men känns lite platt för att jag verkligen ska kunna gilla den. Helt okej men inte mer än så.

3. In the tall grass (2019)/ ★★★ 
Jag gillade In to the tall grass men det känns hela tiden som att filmen skulle kunna ha gjorts bättre. Att det hela tiden var någon detalj som fattades för att den verkligen skulle bli riktigt bra film.

4. The curse of Michael Myers (1995) /  
Storyn är fruktansvärd och känns sjukt onödig. Började skratta åt hur dåliga effekterna var och slutet kändes väldigt oklart.

5. Night of the livng dead (1968)/ ★★ 
Night of the living dead känns lite som en klassiker men jag har lite svårt att förstå varför då det verkligen inte är en bra film. Tyckte det mest kändes som skådisarna överspelade och storyn gav mig heller inte mycket.

6. El Camino: a breaking bad movie (2019)/ ★★★★ 
Jag var aldrig något stort fan av breking bad så såg inte direkt framemot att se El camino men den överraskade mig och visade sig vara riktigt bra.

7. It chapter two (2019)/ ★★★ 
Anda delen av It är bra men lever inte riktigt upp till ettan som jag verkligen gillade.

8. Love, fall & order (2019)/ ★★★ 
Inte en skräckfilm men utspelar sig på hösten runt halloween. En helt okej och riktigt mysig film.

You may also like

2 kommentarer

    1. Jag får ibland titta på filmer innan de släpps på dvd och blu-ray men de ska finnas att köpa och hyra i slutet av November.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.