Filmerna jag såg i Februari

40 days and 40 nights (2002) / 3/5: Vet att jag har sett denna för flera år sedan, kanske när jag gick i högstadiet. Jag mindes de stora momenten i filmen men det var ändå kul att se den igen, en helt okej film. 

Ford v Ferrari (2019) / 3/5: förstår verkligen inte varför Ford v Ferrari blivit nominerad som bästa film under Oscarsgalan även om den såklart inte vann. Bra skådespel med Bale och Damon i spetsen såklart men övrigt är den väl sådär helt ärligt.

Jojo rabbit (2019) / 4/5: Jag hade höga förväntningar inför Jojo rabbit men filmer lyckades trotts det att leverera. Bästa filmen av de som var nominerade i Oscars ’bästa film’ kategori, enligt mig. 

To all the boys: P.S I still like love you (2020) / 3/5: Jag älskar bokserien och första filmen var väldigt bra. Andra filmen är bra men lever inte riktigt upp till varken första filmen eller boken som den är baserad på så lite besviken blev jag såklart. 

Rocketman (2019) / 5/5: WOW! För mig var Rocketman i stort sätt perfekt. Den prickade väldigt rätt för mig och är en av de bästa filmerna från förra året (dvs topp 3). 

And then We danced (2019) / 4/5: Jag hoppades att jag skulle gilla and then we danced men var inte säker innan jag satte igång filmen men den var riktigt bra som tur var. 

Love in winterland (2020) / 3/5: helt okej. Förutsägbar såklart men ändå gullig. 

Parasite (2019) / 4/5: Bra film men så pass hyllade som Parasite är så förväntade jag mig något mer. Var twisten ens så bra? Missar jag något? Jag vet inte. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.