Filmer jag snart kommer att se

Inlägget är i samarbete med Blockbuster.

Dessa filmer planerar jag att se så snart som möjligt och samtliga finns att hyra hos blockbuster, woho!

Cover versions (2018)
”Kvällen innan deras karriärs största konsert någonsin håller synth rock bandet Starfoxy en jättefest som slutar med att en fan mystiskt hittas död i poolen. När polisen intervjuer de excentriska rockmusikerna berättar de alla olika historier kring kvällens händelser. ” Med bla Katie Caddidy, Drake Bell och Austin Swift i rollerna.

Please stand by (2017)
”Den 28-åriga autistiske Wendy Walcott älskar att dansa, att lyssna på musik på sin iPod, och att sticka tröjor. För att bevisa till sin syster Audrey att hon faktiskt kan klara sig själv, lämnar Wendy en dag sitt gruppboende för en långresa till Los Angeles för att delta i en Star Trek-manustävling. ” Med Dakota Fanning i huvudrollen.

Borg (2017)
”Året är 1980 och under den regnigaste sommaren på flera årtionden ska tennisens mest sägenomspunna turnering avgöras i Wimbledon. Hela världen väntar på att få se världens bästa tennisspelare Björn Borg spela hem sin femte Wimbledon-titel. Men bakom kulisserna är ett stort drama under uppsegling. Björn Borg är bara 24 år och en av sporthistoriens allra största ikoner – han börjar också närma sig slutet på sin karriär – han är slutkörd, utsliten och ångestriden. Samtidigt har hans störste rival, den unge och talangfulle och fyra år yngre amerikanen John McEnroe bestämt sig för att ta över sin gamle hjältes plats på Wimbledon-tronen. Deras rivalitet driver på den legendariska duellen under 1980 års Wimbledon-mästerskap. Det här är historien om två män som blev legender och om priset som de tvingades betala. ” Med bla. Sverrir Gudnason, Shia Labeouf och Stellan Skarsgård i rollerna.

Kedi (2016)
”Hundratusentals katter vandrar fritt omkring i storstaden Istanbul, och i tusentals år har det gått in och ut ur människors liv och bidragit till det som gör denna stad så enastående. Här har katter alltid haft en speciell betydelse som rådgivare och bärare av lycka för stadens invånare. Katterna skänker glädje och mening till de personer som de själva valt att dela sin tid med. ”

Personal shopper (2016)
”Maureen är personal shopper till en besvärlig kändis. Hon är frustrerad på sitt jobb, och stannar bara kvar i Paris för att komma i kontakt med hennes tvillingbror, som nyligen avled av en hjärtattack. Tiden går, och chansen för ”kontakt” börjar se mer och mer osannolik ut, ända tills hon plötsligt börjar få gåtfulla textmeddelanden från ett okänt nummer. Sen varar det inte länge innan Maureen blir vittne till fler och fler märkliga och oförklarliga händelser. Personal Shopper är ett elegant mode-drama, ett übercoolt mordmysterium och en kuslig spökhistoria, allt i ett. ” Med bla. Kristen Stewart, Ty Olwin och Nora von waldstätten i rollerna.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.