Filmer jag sett i Oktober

1. Oktober kiss(2015)/
Den var okej men skulle inte säga bra. Det bästa var att det utspelade sig runt halloween.

2. Handsome devil(2016)/
I tonen är den otroligt lik sing street så gillade ni den så tror jag att ni kommer gilla denna.

3. Merry kissmas(2015)/
Jättemysig julfilm, gillade den. MEN varför handlar typ alla sådana här filmer om att huvudrollens pojkvän är vidrig. Man bryr sig ju inte ens när hon är otrogen vilket hon är 99% av gångerna.

4. A wish for christmas(2016)/★★½
Varför har jag sett två julfilmer i oktober? (faktiskt 3 men den tredje kommer senare) denna var söt, julig men handlingen har man såklart sett förut så inget speciellt.

5. American ultra(2015)/★★★½
Hade ganska låga förväntningar. Dels har den fått ganska ljummet omdöme och sen är jag inget fan av action-komedier men jag gillade den.

6. Before I disapear(2014)/★★★½
Bra film. Känns på sätt och vis ganska unik och vågar köra på ett ämne som kanske berättas förut men aldrig riktigt såhär bra. Följer en man som vill ta livet av sig men blir under en kväll tvungen att ta hand om sin systers dotter.

7. Imagine me & you(2005)/★★★
Helt okej romantisk komedi men två kvinnor i fokus som jag hoppades att jag skulle tycka om mer än vad jag gjorde. Den var helt okej men inte så mycket mer än så.

8. All of my heart(2015)/★★★½
Oväntat bra för att vara en Hallmark-film. Där det dessutom visade sig att exet inte var en idiot och huvudkaraktären inte var otrogen. Kemin var bra mellan huvudkaraktärerna och det var en allmänt mysig film.

9. Kids(1995)/★★★★½
Kids är väldigt problematiskt och har vissa scener som är riktigt svåra att titta på för att karaktärerna är så fruktansvärt dåliga människor. Självklart är det så och det förnekar nog ingen och det är därför verkligen inte en film för alla. Jag gillar ju realismen som ni vet så älskade såklart tonen här.

10. Love at the christmas table (2012)/★★★★
Den tredje julfilmen. Denna gillade jag oväntat mycket. Tyckte den var super fin och huvudkaraktärna hade väldig fin kemi.

11. Raw(2016)/★★★★
Bra jobbat att Raw är enda skräckfilmen jag sett i Oktober. Varit dålig med halloween temat här på bloggen i år men så blir det ibland. Raw var bra men med all hysteri när filmen hade premiär så förväntade jag mig att den skulle vara lite mer brutal än vad den visade sig vara men jag gillade den. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.