Filmer jag sett i Februari

Februari var inte en bra filmmånad för mig då jag endast såg fyra filmer men det har inte gjort så mycket då jag valt att lägga mitt fokus på serier istället. Tror inte jag kommer se så mycket film i Mars heller dels för att det är en stor skam uni månad som jag kommer lägga mitt största fokus på. Dessa fyra filmer såg jag i Februari alla fall.

1. Summer of ’84 (2018)/ ★★★★  
Jag började månaden med att se summer of ’84 som kändes väldigt stranger things i tonen fast utan det övernaturliga elementet. Filmen följer fyra 15-åriga kompisar under en sommar när de börjar misstänka att deras granne ligger bakom flera olika mord som ägt rum i staden. Hade hört lite blandade åsikter om filmen men jag tyckte om den väldigt mycket.

2. The beach house (2018)/ ★★   
The beach house däremot kändes väldigt tunn. Filmen kan väl jämföras med the last song men är ungefär 100 gånger sämre.

3. The favourite (2018)/ ★★★  
Oscarsfilmen The favourite var helt okej. Tyckte om tonen och skådespelarna gjorde bra jobb med sina karaktärer men samtidigt så var det något som verkligen inte funkade för mig med filmen.

4. Vise (2018)/ ★★
En annan Oscarsfilm som jag såg strax innan galan var Vice. Detta kan vara en av de tråkigaste filmer jag har sett. Skådespelet var dock okej och jag kan någonstans gilla iden men filmen men bra var den inte.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.