Ferdinad (2017)


Handling: En långfilm om den där tjuren som hellre luktar på blommorna än att stångas tills han en dag misstas för att vara en farlig tjur.
Betyg: ½ / 5

Jag är väl som de flesta av er andra uppväxt med att ha sett Disneys variation av Ferdinand som vi varje år får se på julafton. Det är bara en kortfilm men ett inslag jag verkligen alltid har tyckt om så när jag hörde att Ferdinand skulle släppas som långfilm så blev jag otroligt nyfiken. Ferdinand är en Blue sky film och jag är helt ärligt inte speciellt förtjust i någon av deras andra animerade filmer. Har exempelvis aldrig varit något fan av ice age även fast jag helt klart var i rätt ålder när den första filmen släpptes och har inte uppskattat den (eller filmerna efter) när jag blivit äldre heller.

Ferdinad är däremot en söt film med otroligt snygga animationer. Man känner ju dock att det här är en sådan animerad film som är riktad till en betydligt yngre publik än oss som är vuxna som vanligtvis brukar gilla bla. Dinseyfilmer. Lite lagom feel-good och helt klart väldigt fin gjord. Passar bra att se om man har yngre barn men om inte så är fallet så skulle mitt tips vara att välja någon annan film.

Ferdinand finns nu att köpa på dvd och blu ray.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.