Bästa julfilmerna på viaplay

Inlägget innehåller en annonslänk till viaplay.

Det är December och streaming-tjänsterna är i full gång med att ha olika slags jullistor för i December ska julfilmer tittas på så är det bara. Jag tänker i det här inlägget därför tipsa om vilka julfilmer som finns hos viaplay, även många tips till mig själv i detta inlägg. Har ni inget konto hos viaplay så är det bara att skaffa ett hääär!

Love the coopers (2015)
Om filmen: En familj på fyra generationer firar jul tillsammans. Låter som en riktigt mysig julfilm om ni frågar mig, älskar fokus på familjen-filmer. Med i filmen är bla. Steve Martin, Diane Keaton, John Goodman, Ed Helms, Alex Borstein & Amanda Seyfried. Många grymma skådespelare med alla fall så mycket måste gå fel för att jag ska tycka att den är dålig.

Northpole: Open for Christmas (2015)
Om filmen: En framgångsrik affärskvinna rustar upp hennes fasters hotell. Tanken är att sedan sälja stället men vad hon än inte vet är att hon får hjälp från några elvor att få till den riktiga julstämningen på hotellet vilket kommer leda till att hon får reda på den riktiga meningen bakom julen. Låter som en klassisk och lättsam julfilm vilket sällan blir fel.

I’ll Be Home for Christmas (1998)
Om filmen: En självupptagen college-student sitter i klistret när han blir dumpad mitt i öknen, bara några dagar före jul. Nu måste han ta sig hem till familjemiddagen utan några pengar som hjälpmedel. Denna kommer jag se redan i veckan, verkar bra.

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.