Böcker jag vill läsa i Oktober

Inlägget innehåller adlinks till böckerna.

Till minne av villkorslös kärlek av Jonas Gardell

Gardells senaste bok som är en biografi om hans mamma lär väl ingen ha missat. Jag kommer förmodligen att lyssna på boken (finns på storytel eller att köpa på adlibris). Ett tag sedan jag läste en Gardell bok men älskar hans tidigare böcker så ska bli fint.

Eleanor oliphant mår alldeles utmärkt av Gail Honeyman

Jag har faktiskt boken hemma som jag fick låna av en Emma för ett tag sedan men har inte varit i värdens bästa läsperiod så har inte hunnit läsa den riktigt än men Oktober låter som en bra start, när vindarna drar in och vi är tvungna att frysa lite extra. Boken som snart ska bli film följer givetvis Elenor Oliphant en kvinna som lever sitt liv likadant varje dag tills något händer som gör att hon får en tankeställare om livet.

Something like forever av Jay Bell

En bok som som jag skjutit upp i en evighet eftersom den ingår i en bokserie som jag tycker mycket om och det är naturligtvis sista boken i serien. Sista boken kommer att följa Ben och Tim (som är HP i de två första böckerna) samtidigt som vi också kommer få träffa de andra karaktärerna för en sista gång.

Skam: Eva av Julie Andem

Skrev för ett tag sedan att alla fyra skam säsonger ska släppas i bokform. Böckerna kommer förutom de som redan visats i serien visa upp aldrig tidigare visade scener. Evas handling är såklart första boken.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.